Platni promet - HPB - Hrvatska poštanska banka

Platni promet

Kao našem klijentu osnovna nam je funkcija omogućiti vam:

  • sigurno i efikasno obavljanje platno – prometnih transakcija
  • brzo i kvalitetno izvješćivanje o obavljenim transakcijama
  • on line pristup računima
  • profesionalni tim koji vam uvijek stoji na raspolaganju za savjetodavne usluge
  • konkurentne naknade

Otvaranjem poslovnog računa u Hrvatskoj poštanskoj banci pružena vam je mogućnost korištenja niza proizvoda i usluga u okviru platnog prometa u zemlji i inozemstvu.

U nastojanju da se što više približimo našim klijentima cilj nam je omogućiti brzu, kvalitetnu i sigurnu uslugu unapređenjem poslovnih procesa i pronalaženjem novih rješenja u obavljanju poslova platnog prometa.

Izravnim pristupom želimo vam što više izaći ususret i biti pristupačni tako da zajedničkom suradnjom na najbolji način osmislimo i unaprijedimo usluge i proizvode koji će u potpunosti biti prilagođeni vašim potrebama.

Nadamo se da ćete kroz poslovnu suradnju s našom bankom kao Vašim poslovnim partnerom prepoznati mogućnosti kvalitetnog korištenja svih bankarskih usluga na jednom mjestu te Vam unaprijed zahvaljujemo na ukazanom povjerenju.

Od 1. siječnja 2011. godine u Republici Hrvatskoj u primjeni je novi Zakon o platnom prometu i Zakon o provedbi ovrhe na novčanim sredstvima.

U skladu s potrebama usklađenja hrvatskog zakonodavstva sa odredbama Direktive EU ovim
putem Vas želimo obavijestiti o najvažnijim zakonskim izmjenama s područja obavljanja platnog prometa i poslova prisilnih naplata te o novom načinu poslovanja Hrvatske poštanske banke.

Više o tome možete pročitati ovdje.