eBankarstvo

30 GODINA HPB-a

30 GODINA HPB-a
Stvaramo uvjete za bolji život u Hrvatskoj
 
Hrvatska poštanska banka u 2021. godini obilježava 30. obljetnicu poslovanja. Kroz povijest punu prekretnica HPB je kontinuirano tijekom svoja tri desetljeća jačala tržišnu prisutnost te izrasla u najdostupniju, modernu i  inovativnu banku, prepoznatljivu po ponudi kvalitetnih usluga i istaknutoj odgovornosti prema klijentima i zajednici.
HPB je danas jedna od najvažnijih kreditnih institucija u Hrvatskoj sa 549 tisuća klijenata, tržišnim udjelom od 5,5 posto i aktivom od 25,5 milijardi kuna, što je svrstava na šesto mjesto među bankama.
Vodeći se svojom misijom, HPB pokreće nove inicijative i razvija projekte za podršku uspješnijem poslovanju, ugodnijem životu i izgradnji budućnosti svih građana. Jedan od primjera takvog projekta je i Banka u Pošti, kojim pružamo financijske usluge i u najmanjim i najudaljenijim mjestima koja imaju poštanski ured diljem Hrvatske. 
HPB je usmjerena na brzi nastavak digitalne transformacije prateći svjetske trendove i kreirajući inovativna rješenja za domaće tržište. Kao društveno odgovorna kompanija, vlastitim projektima podržavamo i promoviramo ekološku odgovornost te održivi razvoj i poslovanje. 
Posebno osmišljene aktivnosti HPB će tijekom 2021. posvetiti onima zbog kojih postoji i posluje. Za svoje klijente razvijamo nove proizvode, realiziramo projekte financijske edukacije građana, volontiramo, pripremamo program donacija za one koji u svojim životnim izazovima trebaju našu podršku i mnogo drugih akcija. Zajedno s našim klijentima, ali i svim građanima Hrvatske obilježit ćemo ovu za nas posebnu godinu i o tome vas ovdje redovito informirati.  
Ponosni na naše zaposlenike zaslužne za sve što HPB stvara, zahvaljujemo na povjerenju klijentima i cijeloj zajednici jer samo zajedno možemo graditi bolju budućnost Hrvatske.