eBankarstvo

Darujemo koncerte

Darujemo koncerte
Svoju 30. obljetnicu HPB je posvetila klijentima i svim građanima te izvrsnom turnejom Zagrebačkih solista 'Doživi harmoniju' tijekom 2021. daruje koncerte na otvorenom u četiri grada: Osijeku, Splitu, Rijeci i Varaždinu. U skladu sa svim epidemiološkim uvjetima koncerti se održavaju na frekventnim gradskim lokacijama gdje klasična glazba privlači ne samo svoje dokazane ljubitelje nego i prolaznike koji će možda tek postati njeni  obožavatelji.  

Koncerti Zagrebačkih solista organizirani posljednjih nekoliko godina u Zagrebu izvan dvorane približili su klasičnu glazbu brojnim građanima, a ovom turnejom HPB želi da i drugi  gradovi dobiju priliku uživati sjajnoj atmosferi i nastupima našeg proslavljenog ansambla. 'Doživi harmoniju', jer glazba svijet čini ljepšim.
 
  • Osijek: Prvi koncert darovali smo Osijeku 13. lipnja 2021. i nastupom Zagrebačkih solista oduševili brojne prolaznike.
  • Split: Koncert u Splitu održan je 30. lipnja 2021. za stanovnike ovog grada i turiste koji su uživali u Harmoniji kakvu nam samo glazba može donijeti.
  • Rijeka: Rijeka je 30. srpnja 2021. ugostila Soliste koji su obradovali zaljubljenike u klasičnu glazbu, a ugodno iznenadili i slučajne prolaznike. 
  • Varaždin: Četvrti koncert u sklopu mini turneje 27. rujna 2021. u Varaždinu - gradu baroka, također je protekao u predivnoj atmosferi.  

Doživi harmoniju