Verified by Visa usluga - HPB - Hrvatska poštanska banka

Verified by Visa usluga

VbV (Verified by Visa) usluga omogućuje kupnju putem interneta uz najviši stupanj zaštite od neovlaštenog korištenja podataka s kartice putem 3-D Secure sustava. Korištenje ove usluge je besplatno i ne zahtjeva poseban softver na vašem računalu.

3-D Secure i Verified by Visa (VbV)

3-D Secure je sustav koji omogućuje odobrenje internetskog plaćanja karticom samo ovlaštenom korisniku kartice i može se koristiti na svim internetskim prodajnim mjestima koja omogućuju plaćanje Visa karticama i označena su oznakom Verified by Visa:


Za plaćanje Visa karticama Hrvatske poštanske banke putem interneta na prodajnim mjestima koja podržavaju VbV potrebno je prethodno aktivirati VbV, odnosno 3-D Secure uslugu.

U nastavku pogledajte kako aktivirati 3-D Secure.

3-D Secure za korisnike tokena i mTokena Hrvatske poštanske banke

3-D Secure za korisnike lozinke

Internetski servisi za plaćanja karticama (PayPal, Amazon i drugi) i 3-D Secure korisnici

Plaćanja putem internetskih servisa kao što su PayPal, Amazon, Google Checkout i drugih, ne moraju nužno biti zaštićena putem 3-D Secure-a.
Preporučamo svim korisnicima da prije korištenja servisa detaljno prouče uvjete korištenja te da se obrate njihovim korisničkim službama za sva pitanja i nejasnoće. Ukoliko korisnik ne uspije dobiti odgovarajući odgovor, može se obratiti Hrvatskoj poštanskoj banci, ali u tom slučaju Hrvatska poštanska banka nije obavezna preuzeti odgovornost za bilo kakvu nastalu štetu.


Više informacija dostupno je putem besplatnog broja telefona 0800 472 472 (za pozive iz inozemstva: +385 1 4890 365).

Ugovorite sastanak (poslovni subjekti)

Želite li ugovoriti sastanak sa službenikom Banke u Vama najbližem mjestu, unesite svoje podatke i mi ćemo Vas kontaktirati.
Naziv tvrtke / obrta: *
Kontakt osoba: *
Zelim da me kontaktirate putem:
Broj telefona / E-mail adresa *
Želim sastanak u poslovnici: *
Detalji upita: