eBankarstvo

Nastavak radionice za poduzetnike


Radionice su namijenjene zaposlenicama i vlasnicima malih i srednjih poduzeća, kao i poduzetnicima početnicima, a predavači su stručnjaci iz banaka, pa tako i iz Hrvatske poštanske banke koji svakodnevno rade s malim i srednjim poduzetnicima.
Radionica nije pojedinačno savjetovanje, već daje odgovore i pregled najvažnijih faza kreditnog procesa u banci (tko, kako i zašto analizira Vaš projekt i odobrava kredit), zatim dokumentacije koju je potrebno priložiti, objašnjava financijske pokazatelje važne za poduzetnika, novčani tijek, bonitet, monitoring, otplatu kredita te upućuje na kratak pregled važećih zakona i propisa u RH.

Prva radionica iz jesenskog ciklusa održat će se u Zagrebu, 5. listopada 2011. od 9.30 do 12.30 sati na adresi Pavla Hatza 12, a prijave za ovu i sve ostale radionice primaju se putem e-maila: puma@hup.hr

Raspored i termini održavanja radionica pronađite ovdje.

Više o radionicama možete saznati ovdje, te na internetskim stranicama www.hub.hr i www.hup.hr

Hrvatska udruga banaka i Hrvatska udruga poslodavaca nastavljaju s radionicama za poduzetnike "Poduzetnici i banke - Zajedno na putu do uspjeha" na kojima će bankarski stručnjaci odgovoriti na najčešća pitanja poduzetnika, posebice na pitanja iz kreditnog odnosa.

Povratak na novosti