eBankarstvo

Ljeto na +20% uz HPB-Stambenu štedionicu


U želji da svim novim štedišama omogući što unosniju štednju HPB-Stambena štedionica pokrenula je novu akciju pod nazivom Ljeto na +20%. Sve štediše koji u razdoblju od 15. lipnja do 17. srpnja 2009. ugovore stambenu štednju ostvaruju mogućnost oslobađanja od plaćanja ulazne naknade čime mogu uvećati prinos na štednju i do 20 posto.

Akcija obuhvaća sve nove štediše koji u HPB-Stambenoj štedionici ugovore multi, multi dječju, maxi ili mini štednju s minimalnim ugovorenim iznosom štednje od 5 tisuća eura. Oslobađanje od plaćanja ulazne naknade ovisiti će o visini uplaćenog iznosa na računu stambene štednje zaključno s danom 31. srpnja 2009. Svim štedišama koji do navedenog roka uplate iznos od 5 ili više tisuća kuna ulazna se naknada neće naplaćivati dok će onima sa nižim uplaćenim iznosima naknada biti umanjena, ovisno o visini uplaćenog iznosa.

Smanjena naknada neće se priznati ukoliko se u razdoblju kraćem od 12 mjeseci od sklapanja ugovora o stambenoj štednji koristi kredit za međufinanciranje ili se raskine ugovor stambene štednje.

Za sve detaljne informacije o akciji obratite nam se putem broja telefona HPB-Stambene štedionice 0800 232 332 ili HPB Kontakt centra 0800 472 472.

Povratak na novosti