eBankarstvo

HPB otvorila novu poslovnicu u Slavonskom Brodu


Hrvatska poštanska banka u utorak, 12. srpnja 2016. otvorila je novu poslovnicu u Slavonskom Brodu na adresi Kralja Petra Krešimir IV br. 3. Nakon zagrebačke poslovnice u Stojarskoj te poslovnice u Kaštel Starom, ovo je treća poslovnica u nizu te prva u Slavoniji uređena po novom konceptu 'hrvatske priče'. Suradnja hrvatske banke s hrvatskim arhitektom, hrvatskim dizajnerima i hrvatskom proizvodnjom klijentima u novoj poslovnici omogućuje potpuno novi doživljaj bankarskog poslovanja, uz visoku funkcionalnost i poseban ugođaj.

Novu poslovnicu svečano je otvorio član Uprave HPB-a Mladen Mrvelj, a klijentima Banke, gospodarstvenicima i predstavnicima lokalne uprave obratio se i župan Brodsko-posavske županije Danijel Marušić te zamjenica gradonačelnika Slavonskog Broda Tea Tomas. Tom je prilikom HPB  donirala računala ustanovi 'Kuća sretnih ciglica'.

Na dan svečanosti na Facebook stranici Moj pun novčanik za Brođane je organiziran natječaj 'Gdje je Hrvatko'. Također, za sve klijente novouređene poslovnice koji predaju zahtjev za nenamjenske kredite do 1. rujna 2016. Banka ne naplaćuje naknadu za obradu zahtjeva.

U gotovo 10 godina poslovanja u Slavonskom Brodu, Hrvatskoj poštanskoj banci je povjerenje ukazalo oko 10 tisuća klijenata što znači da je svaki peti stanovnik Grada klijent HPB-a. Poslovnica u Slavonskom Brodu jedna je od 12 poslovnih jedinica u sklopu HPB-ovog Regionalnog centra Osijek.

Za klijente je prema ljetnom radnom vremenu otvorena ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 7.30 do 14.30 sati te srijedom od 12.00 do 19.00 sati.

Povratak na novosti