eBankarstvo

HPB otvorila novu poslovnicu u Savskoj


Hrvatska poštanska banka otvorila je novu poslovnicu u Zagrebu na adresi Savska cesta 58. Nova poslovnica u Savskoj započela je s radom u ponedjeljak, 6. rujna. Suvremeno uređena poslovnica smještena na križanju Savske ceste i Vukovarske ulice, prostire se na više od 300 četvornih metara te će pružati sve uobičajene usluge za svoje klijente.

Poslovnica će ponedjeljkom, srijedom i petkom raditi od 8 do 15 sati, a utorkom i četvrtkom od 12 do 19 sati. Uzimajući u obzir veličinu i broj radnih mjesta te frekventni položaj, poslovnica će biti orijentirana u pravcu razvoja osobnog bankarstva i pružanja usluga platnog prometa za pravne osobe.

Građanima će biti dostupni i bankomati HPB-a, kao i svi bankarski proizvodi, od tekućih i žiro računa, kartičarskih i kreditnih proizvoda, gotovinskog i bezgotovinskog platnog prometa, štednih proizvoda u kunama i devizama i mjenjačkih poslova. Pravnim osobama na raspolaganju su usluge platnog prometa u zemlji i inozemstvu, a svim klijentima dostupni su i proizvodi HPB-Stambene štedionice kao i fondovi HPB-Investa.

Otvaranjem nove poslovnice u Zagrebu, Hrvatska poštanska banka nastavlja širiti svoju poslovnu mrežu u Zagrebu te osigurava bolju dostupnost svojih usluga. Danas banka posluje putem 34 poslovnice, deset ispostava, osam podružnica te više od 200 bankomata i 1.500 EFTPOS uređaja.

 

Povratak na novosti