eBankarstvo

Božićna akcija HPB-a


Poček otplate do šest mjeseci za nenamjenske kredite predblagdanski je poklon Hrvatske poštanske banke svim svojim klijentima koji zatraže nenamjenski kredit u razdoblju od 1. prosinca do 15. siječnja 2006. godine.

Pažljiva prema potrebama svojih klijenata, kako bi im omogućila da u ove Božićne dane razvesele sebe i svoje bližnje, Hrvatska poštanska banka će klijentima koji se odluče podići neki od nenamjenskih kredita iz ponude Banke,  u razdoblju od 1. prosinca 2005. do 15. siječnja 2006. ponuditi i mogućnost počeka otplate kredita u trajanju od jednog do šest mjeseci. Svi klijenti koji preko tekućeg računa HPB-a primaju mirovinu ili plaću mogu odabrati kratkoročni ili dugoročni nenamjenski kredit, u iznosu do 150 tisuća kuna, s rokovima otplate od jedne do deset godina.

Za vrijeme počeka, koji je uključen u rok otplate kredita, banka će obračunavati kamatu po  kamatnoj stopi na kredit. Kamata dospijeva na plaćanje svakog prvog dana u mjesecu, od početka roka počeka do početka otplate kredita u iznosima koji je naznačen u planu otplate, a koji će banka uručiti korisnicima kredita. Ovo je još jedna iz niza pogodnosti koje Hrvatska poštanska banka osmišljava imajući na umu posebne želje i potrebe svojih klijenata.

Povratak na novosti