eBank

HPB - prijatelj i partner splitskih sportaša


Nastavljajući s poticanjem razvoja vrhunskih hrvatskih sportaša nakon ugovora s Blankom Vlašić, Hrvatska poštanska banka danas je potpisala novi sponzorski ugovor s poznatim splitskim sportašima - braćom Sinišom i Nikšom Skelin. Ovim ugovorom HPB će svjetski poznatom veslačkom dvojcu bez kormilara pružiti daljnju četvorogodišnju potporu u postizanju vrhunskih rezultata.

Novi sponzorski ugovor, potpisan danas u prostorima instituta MEDILS u Splitu, nastavak  je suradnje Hrvatske poštanske banke i braće Skelin započete prije četiri godine. U narednom će razdoblju -  do 31. prosinca 2012. HPB biti sponzor braći Skelin na svim domaćim i međunarodnim natjecanjima, uključujući Svjetski kup, Svjetsko prvenstvo i Olimpijske igre u Londonu.

U ime Hrvatske poštanske banke ugovor je potpisao Franjo Sinković, izvršni direktor Sektora marketinga i prodaje, a događaju je nazočila naša danas najuspješnija sportašica - Blanka Vlašić te joj je tom prilikom Franjo Sinković, u ime banke Blankinog sponzora, čestitao na izvrsnim rezultatima s kojima je započela i ovu godinu i poželio joj mnogo uspjeha.

„Hrvatska poštanska banka, kao najveća banka u domaćem vlasništvu, već tradicionalno potpomaže razvoj vrhunskih hrvatskih sportaša koji su  najbolji promotor naše države na međunarodnoj razini. Stoga mi je izuzetno drago što danas, u sportskom Splitu, možemo potvrditi nastavak suradnje i naredne četiri godine s našim najboljim veslačima – braćom Skelin “, izjavio je Franjo Sinković.

Stalna ulaganja u hrvatski sport dio su strateških smjernica Hrvatske poštanske banke koja ovim sponzorstvom nastavlja svoju aktivnu ulogu u poticanju razvoja mladih sportaša i sportskih klubova u brojnim disciplinama.

Povratak na novosti