eBank

HPB otvorila poslovnicu u Maksimirskoj ulici


Hrvatska poštanska banka danas je otvorila novu poslovnicu u gradu Zagrebu, u Maksimirskoj ulici 107. Uz postojeće poslovnice u Jurišićevoj, Praškoj, na Autobusnom kolodvoru, Britanskom trgu, Gajnicama, Dubravi i Sesvetama te izdvojeni šalter u Jurišićevoj 13, ovo je deveta poslovnica banke u hrvatskoj metropoli.

Nova poslovnica u Maksimirskoj djelovat će u okviru Podružnice Zagreb, a građanima će na 200 četvornih metara biti dostupan cjeloviti financijski servis koji uključuje transakcijsko i kartično poslovanje, štedne i kreditne proizvode, mjenjačke poslove te uslugu osobnog bankara. Svim klijentima osigurane su usluge platnog prometa u zemlji i inozemstvu kao i ponuda investicijskih fondova i stambene štednje. Uz financijske i savjetodavne usluge banke, građanima je na raspolaganju i bankomat. Nova poslovnica u kojoj je zaposleno pet djelatnika biti će otvorena ponedjeljkom i srijedom od 12.30 do 19.30 sati te utorkom, četvrtkom i petkom od 7.30 do 14.30 sati.

Otvaranje poslovnice u Maksimirskoj još je jedan korak u približavanju Hrvatske poštanske banke svojim klijentima koji danas imaju na raspolaganju ukupno 30 poslovnica i 5 izdvojenih šaltera te 9 podružnica diljem zemlje. Širenje mreže poslovnica prati i intenzivan rad banke na razvijanju ponude proizvoda i usluga za građane i gospodarstvenike. Tako banka danas nudi širok spektar kvalitetnih štednih i kreditnih proizvoda, MasterCard i Visa kartice, usluge investicijskih fondova, proizvode stambene štednje te usluge SMS i Internet bankarstva.

Povratak na novosti