eBank

eRačun HPB-a omogućava plaćanje računa 20 izdavatelja


Korisnicima internetskog bankarstva Hrvatske poštanske banke usluga eRačun trenutno nudi mogućnost primanja i plaćanja 20 računa za komunalne, telekom, osiguravateljske i druge usluge. HPB je u svibnju 2013. godine u svoje poslovanje uvela uslugu eRačun, a broj izdavatelja stalno se povećava.    


eRačun je oblik elektroničkog plaćanja namijenjen građanima kako bi jednostavno, brzo i sigurno primali i plaćali svoje račune i uplatnice izravno putem internetskog bankarstva i to uz povoljnije naknade od redovnih za izvršavanje naloga. Ovaj oblik plaćanja je i ekološki prihvatljiviji s obzirom na to da nema papirnatih računa. Usluga eRačun je besplatna, a korisnici internetskog bankarstva sami je aktiviraju odabirom izdavatelja računa.  

 

Trenutno je HPB-ovu uslugu eRačun moguće ugovoriti za plaćanje sljedećih računa: HRT, H1 Telekom, Optima Telekom, HT-T-Com, HT-T-mobile, Metronet telekomunikacije, Amis Telekom, Allianz osiguranje, Generali osiguranje, Agram životno osiguranje, Croatia zdravstveno osiguranje, Ri-Stan, Plinara Pula, Vodovod  Pula, Dječji vrtić Pula, Vodovod Omiš, Vodovod Labin, Energo Metan Samobor, Konavosko komunalno društvo  i Čistoća i zelenilo Konavle.

Povratak na novosti