eBank

Alan Herjavec novi izvršni direktor Sektora upravljanja naplatom


Alan Herjavec pridružio se timu Hrvatske poštanske banke 2. ožujka 2015. godine na poziciji izvršnog direktora Sektora upravljanja naplatom. 


Herjevec je pojačanje Banci u trenutku kad se od Sektora za upravljanje naplatom očekuje još veći angažman u iznimno zahtjevnom poslovnom okruženju. 

Alan Herjavec je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje je i magistrirao na Poslijediplomskom znanstvenom studiju bankarstva i financija. Ima  dvanaestgodišnje bankarsko iskustvo - od analitičara u Sektoru poslovanja s pravnim osobama HVB Bank Croatia do upravljačkih pozicija u Sektoru za korporativno bankarstvo i tržišta i Sektoru upravljanja rizicima Societe Generale-Splitske banke gdje je u posljednje tri godine obnašao dužnost direktora Odjela restrukturiranja i naplate za pravne osobe.

Uprava Banke cijeni visoku stručnost i rezultate dosadašnjeg izvršnog direktora Ante Jerkina na čije će se iskustvo i doprinos u ovom iznimno važnom Sektoru i dalje oslanjati s obzirom da ostaje u Banci na poziciji pomoćnika izvršnog direktora.

 

Novom direktoru želimo dobrodošlicu, a cijelom Sektoru još uspješniji rad 

Povratak na novosti