Kartice - HPB - Hrvatska poštanska banka

Kartice

Svojim klijentima HPB nudi različite vrste debitnih i kreditnih kartica koje omogućuju jednostavno i praktično upravljanje troškovima. Sve kartice koriste najsuvremeniju čip tehnologiju i međunarodno su priznate, a korisnicima osiguravaju pristup novcu i lakoću plaćanja u zemlji i inozemstvu od 0 do 24 sata.

Prepaid kartica

Prepaid kartice nisu vezane uz vaš tekući račun, a zbog mogućnosti limitiranja visine sredstava na računu idealne su za sigurnu internetsku kupovinu, kao i plaćanje i podizanje gotovine u cijelom svijetu.

VISA Prepaid s nadoplatom VISA Prepaid za mlade

Debitne kartice

Debitne kartice vezane su uz vaš tekući ili žiro račun, a omogućuju plaćanje i podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inozemstvu, provjeru stanja na računu i internetsku kupovinu.

Maestro kartica tekućeg računa VISA Electron kartica tekućeg računa Maestro kartica žiro-računa Debit MasterCard beskontaktna kartica

Kartice s odgodom plaćanja

Kartice s odgodom plaćanja omogućuju beskamatnu odgodu plaćanja vaših troškova za plaćanja i podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inozemstvu te za internetsku kupovinu.

MasterCard kartica s odgodom plaćanja Zlatna MasterCard kartica

Kreditne kartice

Kreditne kartice omogućuju otplatu troškova u ratama ili odabranom postotku ukupnih troškova za sva plaćanja i podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inozemstvu te za internetsku kupovinu.

VISA kartica na rate MasterCard kreditna kartica Pošta & HPB MasterCard kartica