Lada Milinović proglašena lidericom: Spremni za digitalni svijet

Proglašenje Future Leaders 22. listopada 2019. i ovaj je put potvrdilo da Hrvatska poštanska banka ima ljude spremne za izazove koji nas čekaju u konkurentskom okruženju i svijetu koji se sve brže mijenja.

Lada Milinović, izvršna direktorica Sektora informatike, proglašena je lidericom na konferenciji Women in Finance u organizaciji Women in Adria što je i priznanje HPB-u gdje se posljednjih godina povećavao broj žena na menadžerskim pozicijama i nedavno dosegao 70 posto.

“Izazovi s kojima se susrećemo na poslu, ali i u svakodnevnom životu uvijek nam daju mogućnost da nešto naučimo i da budemo jači i pozitivniji, čak i kada su izrazito teški ili nemaju ishod kojem smo se nadali”, smatra Milinović i naglašava značaj tima, “tima koji ti vjeruje i spreman je dati svoj maksimum”.

Lada Milinović navodi digitalnu transformaciju Banke kao najvažnije područje svoje odgovornosti u sljedećim godinama: “Živimo u dobu nove industrijske revolucije koja mijenja naše poslove i procese na koje smo naučeni, a preživjeti mogu samo oni koji se značajno promijene”.