Posebni kreditni programi

U Hrvatskoj poštanskoj banci imate na raspolaganju brojne posebne kreditne programe za poticanje poduzetništva koji vam omogućuju:

  • Subvencioniranje kamate
  • Instrumente osiguranja vaše poduzetničke investicije
  • Povoljne uvjete kreditiranja

Suradnja s HAMAG-BICRO-om

U suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) imamo razne jamstvene programe s ciljem poticanja malog i srednjeg poduzetništva.

  • Hrvatska poštanska banka  sudjeluje u provedbi financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”. Više o ESIF financijskim instrumentima saznajte na web stranicama HAMAG-BICRO-a.

Krediti u suradnji s HBOR-om

Hrvatska banka za obnovu i razvitak je razvojna i izvozna banka Republike Hrvatske čija je osnovna zadaća poticanje razvitka hrvatskog gospodarstva. Hrvatska poštanska banka sudjeluje u programima financiranja HBOR-a koji omogućavaju povoljno financiranje malog i srednjeg poduzetništva.

Više o HBOR programima saznajte na web stranicama HBOR-a

Krediti u suradnji s EBRD-om

U želji da zajedno s vama razvijemo vaše poslovanje u suradnji s EBRD-om osigurali smo financijski paket od 10 milijuna EUR namijenjen financiranju naših klijenata.
Ponuda programa financiranja:

Dugoročni krediti za kupnju opreme tvrtke ECO MOBILE d.o.o.

Program financiranja komunalnih društava za nabavu opreme i implementaciju sustava za identifikaciju posuda na kamionu od dobavljača društva ECO MOBILE d.o.o. HPB financira hrvatske komunalne tvrtke u nabavci hrvatske tehnologije u suradnji s ECO MOBILE d.o.o. koji je u potpunosti razvijen i proizveden u Hrvatskoj, a plod je višegodišnjeg rada vrhunskih domaćih stručnjaka.