Mame odabrale HPB

Hrvatskoj poštanskoj banci 3. listopada 2019. dodijeljeno je priznanje „Odabrale mame“ čime je potvrđena kvaliteta usluga i proizvoda najveće banke u hrvatskom vlasništvu.

HPB je prva financijska institucija s oznakom „Odabrale mame“, a u istraživanju je pokazala izvrsnost u kategorijama općeg zadovoljstva, palete proizvoda, mobilnog bankarstva i namjere preporuke hrvatskih mama.

Priznanje je u ime Banke preuzela Ivana Kamenić, zamjenica izvršnog direktora Sektora poslovanja sa stanovništvom te izjavila: „Ovo je veliko priznanje za HPB i sve naše zaposlenike te pokazatelj da radimo dobar posao. Znamo da u svakodnevnom užurbanom rasporedu mame teško pronalaze vrijeme za financije, a mi smo izuzetno sretni što im svojim proizvodima i uslugama možemo olakšati.“

„Odabrale mame“ je prvo i jedinstveno istraživanje zadovoljstva hrvatskih majki korištenim proizvodima i uslugama na hrvatskom tržištu. Priznanje ukazuje na povjerenje korisnika, daje dodanu vrijednost svakom proizvodu i usluzi te je kao preporuka iznimno važan i vjerodostojan vodič za kupnju svakom potrošaču.