HPB u Zaprešiću: nova poslovnica i brža usluga

Hrvatska poštanska banka otvorila novu poslovnicu i najavila širenje poslovanja s građanima i poduzetnicima Zaprešića

Hrvatska poštanska banka u srijedu, 16. listopada 2019. godine svečano je otvorila novu poslovnicu u Zaprešiću na adresi Trg žrtava fašizma 8. U novom poslovnom prostoru HPB omogućuje cjelokupno bankarsko poslovanje i bržu uslugu za građane i poslovne klijente.

Poslovnicu je otvorio član Uprave HPB-a Anto Mihaljević naglašavajući spremnost za veća ulaganja u poduzetništvo, jačanje suradnje s lokalnom zajednicom i pružanje modernih bankarskih usluga svim klijentima: „Zaprešić je grad visoke kvalitete života, ali i velikog razvojnog potencijala i HPB želi i može više nego do sada sudjelovati u njegovom daljnjem gospodarskom i društvenom razvoju“.

Klijente i goste HPB-a pozdravili su gradonačelnik Zaprešića Željko Turk i izaslanik župana Zagrebačke županije pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Damir Fašaić. Povodom svečanog otvorenja, direktorica Poslovnice Zaprešić Davorka Sudar uručila je donaciju vrijednu 15 tisuća kuna Dječjem vrtiću Maslačak i njihovoj ravnateljici Gordani Anni Hübl.

HPB u Zaprešiću posluje 13 godina, a Poslovnica Zaprešić jedna je od 15 poslovnica najvećeg Regionalnog centra HPB-a – Zagreb koji posluje s trećinom ukupnog broja klijenata Banke. Radno vrijeme poslovnice je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8.00 do 15.00 sati te utorkom i četvrtkom od 12.00 do 19.00 sati.