Božićne donacije HPB-a

Pred kraj godine u kojoj smo svjedočili koliko su važni zajedništvo i odgovornost jednih prema drugima, radost božićnog vremena Hrvatska poštanska banka dijeli s onima koji to najviše zaslužuju. Donacijama Dječjem domu Zagreb, Udruzi roditelja djece oboljele od malignih i kroničnih bolesti ‘Ljubav na djelu’,  Udruzi SOS Dječje selo Hrvatska i Humanitarnoj udruzi „Dobra volja“ HPB nastavlja brinuti o zajednici pružajući podršku onima kojima je sigurno potrebna.

„Kao društveno odgovorna kompanija našu brižnost ovog prosinca iskazujemo malim doprinosom i porukama ohrabrenja za one koji zaslužuju pažnju svih nas“, rekao je u ime Uprave HPB-a predsjednik Marko Badurina povodom dodjele donacija. Ivan Soldo, član Uprave, naglasio je spremnost HPB-a da pomogne drugima te izrazio zadovoljstvo da ovih blagdana možemo podržati one kojima naša pažnja najviše znači.

Hvala što ste pokazali bezuvjetnu ljubav na djelu te postali dio boljeg sna oboljele djece i njihovih obitelji, poručili su iz Udruge ‘Ljubav na djelu’. U ime djece Dječjeg doma Zagreb i osobno, zahvalnost na donaciji namijenjenoj nabavci opreme i božićnih poklona za djecu izrazila je ravnateljica Jasna Ćurković Kelava, a novo prijateljstvo od sada povezuje HPB i sa SOS Dječjim selom Lekenik gdje smo se pobrinuli za ugodniju zimu obitelji u SOS kući Maćuhica.

Ovogodišnjim božićnim programom donacija HPB nastavlja brinuti o društvu nastojeći život drugih učiniti ljepšim i radosnijim.