Poslovnim korisnicima VISA kartica Hrvatske poštanske banke omogućili smo kupnju putem interneta uz najviši stupanj zaštite od neovlaštenog korištenja podataka s kartice putem 3-D Secure sustava.

3-D Secure je sustav koji omogućuje odobrenje internetskog plaćanja karticom samo ovlaštenom korisniku kartice i može se koristiti na svim internetskim prodajnim mjestima koja omogućuju plaćanje Visa karticama i označena su oznakom Verified by Visa.

Korištenje 3-D Secure sustava za internetsko plaćanje je besplatno. Saznajte kako ju aktivirati:

3-D Secure za korisnike tokena i mTokena Hrvatske poštanske banke

3-D Secure za korisnike lozinke

Plaćanja putem internetskih servisa kao što su PayPalPayPalPayPal je najpoznatiji i najrašireniji internet servis za primanje i slanje novca koji koriste sve najpoznatije web trgovine. Saznajte više » je najpoznatiji i najrašireniji internet servis za primanje i slanje novca koji koriste sve najpoznatije web trgovine. Saznajte više », Amazon, Google WalletGoogle WalletGoogle Wallet je aplikacija za Android uređaje koja omogućuje plaćanje putem mobilnog uređaja. je aplikacija za Android uređaje koja omogućuje plaćanje putem mobilnog uređaja. i drugih ne moraju nužno biti zaštićena putem 3-D Secure-a te preporučamo svim korisnicima da prije plaćanja na internetu detaljno prouče uvjete korištenja pojedinog servisa za plaćanje.

Pogledajte naše Korisne savjete za uporabu HPB kartica.