Posebni kreditni programi

U Hrvatskoj poštanskoj banci na raspolaganju su vam brojni posebni kreditni programi za poticanje poduzetništva i obrtništva koji vam omogućuju:

  • Subvencioniranje kamate
  • Instrumente osiguranja vaše poduzetničke investicije
  • Povoljne uvjete kreditiranja

Krediti u suradnji s Ministarstvom hrvatskih branitelja

Posebnom kreditnom linijom za financiranje poljoprivrednih i poduzetničkih projekata po povoljnijim uvjetima, Banka u suradnji s Ministarstvom hrvatskih branitelja omogućuje mikro, malim i srednjim poduzetnicima – hrvatskim braniteljima, lakše i bolje uključivanje u svijet poduzetništva, te daljnji rast i razvoj poslovanja.

Suradnja s HAMAG-BICRO-om

U suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije nudimo razne jamstvene programe s ciljem poticanja malog i srednjeg poduzetništva.

  • HPB  sudjeluje u provedbi financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”. Više o ESIF financijskim instrumentima saznajte na stranicama HAMAG-BICRO-a.

Krediti u suradnji s HBOR-om

Hrvatska banka za obnovu i razvitak je razvojna i izvozna banka Republike Hrvatske čija je osnovna zadaća poticanje razvitka hrvatskog gospodarstva. Hrvatska poštanska banka sudjeluje u programima financiranja HBOR-a koji omogućavaju povoljno financiranje malog i srednjeg poduzetništva.

Više o HBOR programima saznajte na web stranicama HBOR-a

Krediti u suradnji s ministarstvima i jedinicama lokalne i područne samouprave

Za podupiranje poduzetnika sklopili smo brojne poslovne suradnje.

Kreditne linije za članove Hrvatske odvjetničke komore

Članovima Hrvatske odvjetničke komore nudimo kreditne linije u potpunosti prilagođene njihovim potrebama.

Krediti u suradnji s EBRD-om

U želji da zajedno s vama razvijemo vaše poslovanje u suradnji s EBRD-om osigurali smo financijski paket od 10 milijuna eura namijenjen financiranju naših klijenata.
Ponuda programa financiranja: