eBankarstvo

Koncerti Zagrebačkih solista povodom 30. obljetnice HPB-a

09.06.2021
Koncerti Zagrebačkih solista povodom 30. obljetnice HPB-a

Sa zadovoljstvom najavljujemo da će Hrvatska poštanska banka svoju 30. obljetnicu tijekom 2021. obilježiti koncertima Zagrebačkih solista za građane diljem Hrvatske. Turneja 'Doživi harmoniju' obići će Osijek, Split, Rijeku, Varaždin i završiti u Zagrebu, a koncerti će, ukoliko dopuste vremenske i druge prilike, biti organizirani na frekventnim gradskim lokacijama o čemu će informacije bit objavljene na društvenim  mrežama Solista i Banke.

Posljednjih nekoliko godina koncerti Zagrebačkih solista organizirani u Zagrebu izvan dvorane približili su klasičnu glazbu brojnim građanima i pokazali da je prepoznata i izvan svoje tradicionalne publike. Suradnjom HPB-a sa Zagrebačkim solistima u 2021. i drugi će gradovi uz Zagreb dobiti priliku uživati u nastupima našeg proslavljenog ansambla. Uz odgovorno ponašanje svih o kojem i dalje brinemo, uživat će se u glazbi koja svijet uvijek čini ljepšim.   

Podsjećamo ovom prilikom na humanitarni koncert održan u svibnju u Sisku koji je najbolji uvod u harmoniju koju HPB u suradnji sa Zagrebačkim solistima ljubiteljima glazbe daruje ove godine, a već 13. lipnja smo u Osijeku.  
Povratak na novosti