eBankarstvo

HPB ulazi u strateško partnerstvo s Visom

27.05.2021
HPB ulazi u strateško partnerstvo s Visom

Slijedi besplatna zamjena kartica, uz isti PIN i dodatne pogodnosti za klijente
 
ZAGREB, 27. svibnja 2021. - Hrvatska poštanska banka i Visa šire svoje partnerstvo u sklopu kojeg će HPB cjelokupni portfelj kartica zamijeniti Visa karticama besplatno za sve svoje klijente.
 
Svi uvjeti, pogodnosti i funkcionalnosti koje su klijenti do sada imali prenijet će se na nove Visa kartice uz dodatna poboljšanja. Visa nudi najinovativniju, najpouzdaniju i najsigurniju mrežu plaćanja, a zamjena svih postojećih kartica Visom klijentima HPB-a će pružiti brojne pogodnosti, kao što su napredni sustav beskontaktnog plaćanja, veći prihvat na mrežnim i fizičkim prodajnim mjestima te mogućnost plaćanja putem PayPala. Također, HPB-ovi klijenti uskoro će moći koristiti svoje beskontaktne kartice za obavljanje mobilnih plaćanja.
 
Zamjena i prelazak na Visa kartice odvijat će se besplatno tijekom 2021. i početkom 2022. godine. Klijenti će nove Visa kartice dobiti na svoje adrese s jasnim uputama za aktivaciju. Kako bi klijentima olakšali prijelaz na novu karticu, PIN će ostati nepromijenjen te će vrijediti i na novoj kartici.
 
Matija Čukman, izvršni direktor Sektora direktnih kanala Hrvatske poštanske banke izjavio je: „Širenjem suradnje između Hrvatske poštanske banke i Vise pružit ćemo klijentima još kvalitetniju uslugu putem inovativnih digitalnih sustava plaćanja i poboljšanim funkcionalnostima kartica. Proces prelaska na Visa kartice za naše klijente bit će besplatan, brz i jednostavan, a omogućit će klijentima brojne pogodnosti s ciljem još veće konkurentnosti na hrvatskom tržištu."
 
Renata Vujasinović, Country Manager Vise za Hrvatsku izjavila je: "Počašćeni smo i ponosni što je Hrvatska poštanska banka izabrala Visu za strateškog partnera. Uvođenje Visa kartica u HPB portfelj ubrzat će usvajanje sigurnih, pouzdanih i jednostavnih načina plaćanja za potrošače , tvrtke i trgovce u Hrvatskoj. Klijenti HPB-a pridružit će se korisnicima 3,5 milijardi Visa kartica, a njihove će kartice biti prihvaćene na više od 46 milijuna trgovačkih lokacija širom svijeta."
 
Prelaskom na Visa kartice, HPB želi svojim klijentima pružiti još bolje iskustvo plaćanja.
Povratak na novosti