eBankarstvo

Brža i bolja usluga za Zadrane: HPB otvorila regionalni centar i poslovnicu na novoj adresi

17.05.2021
Brža i bolja usluga za Zadrane: HPB otvorila regionalni centar i poslovnicu na novoj adresi

Zadar, 17. svibnja 2021. – Kako bi osigurala još bolju i bržu uslugu svojim klijentima u Zadru, Hrvatska poštanska banka preselila je Regionalni centar i poslovnicu na novu lokaciju
 
Hrvatska poštanska banka u ponedjeljak, 17. svibnja 2021. godine otvorila je svoju poslovnicu i Regionalni centar za gospodarstvo na novoj adresi - Put Murvice 12D. U većim, moderno i funkcionalno uređenim prostorima koji su zbog mogućnosti parkinga pristupačniji klijentima HPB će omogućiti brže pružanje usluga i kvalitetniju podršku klijentima s područja Zadra i Zadarske županije. 
   
Hrvatska poštanska banka na području Zadra posluje 15 godina tijekom kojih su joj povjerenje ukazali brojni građani i gospodarstvenici. Poslovnica koja je s adrese Zrinsko-Frankopanska 8 preselila na novu lokaciju Put Murvice 12D ima devet zaposlenika koji će zajedno s četiri djelatnika u Regionalnom centru za gospodarstvo na istoj adresi biti na raspolaganju građanima, poduzetnicima te lokalnoj upravi i samoupravi. Osim široke i konkurentne ponude proizvoda i usluga, klijentima HPB-a je uz prostor poslovnice na raspolaganju i bankomat. 
 
Radno vrijeme poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8.00 do 13.00 te od 14.00 do 19.00 sati, a subotom od 08.00 do 12.00 sati, a Regionalnog centra radnim danom od 8.00 do 16.00 sati.
Povratak na novosti