Osigurateljni proizvodi

Ne prepuštajte ništa slučaju uz police Croatia osiguranja. Utemeljeno 1884.

Zašto ugovoriti osiguranje?

Neživotna osiguranja

Osiguranje od nezgode

Polica osiguranja od nezgode pruža financijsku sigurnost vama i vašoj obitelji u trenucima kada je novac zadnje o čemu želite razmišljati. Za ugovaranje police nije vam potreban liječnički pregled, a premija osiguranja jednaka je za sve osobe, bez obzira na dob, zanimanje i zdravstveno stanje.

Saznajte više »

Osiguranje imovine

Dokazano najveći broj šteta događa se upravo u vlastitom domu. Da, vašem domu, u kojem živite i uživate sa svojim najmilijima. Zaštitite ga na pravi način i odaberite osiguranje koje odgovara vašim željama i potrebama.

Saznajte više »

Putno osiguranje

Putno osiguranje vas štiti od nepredvidljivih situacija (bolesti, gubitka prtljage, otkaza leta…) koje vaše putovanje mogu odvesti u neželjenom pravcu.

Saznajte više »

Osiguranje vozila

Svi volimo vjerovati da smo dobri vozači. No, bez obzira na oprez i vozačke sposobnosti, sudjelovanje u prometu je uvijek potencijalno rizična situacija. Kad se takva situacija i dogodi, tu je široka paleta osiguranja motornih vozila Croatia osiguranja koja štiti vas, vaše vozilo i sve treće osobe.

Saznajte više »

Životna osiguranja

Osiguranje za slučaj smrti i doživljenja

Ovo je savršeno osiguranje. Zato i ne čudi da je i najpopularnije. Sve više i više ljudi shvaća prednosti osiguranja koje je istovremeno idealan oblik štednje i pruža osigurateljnu zaštitu tijekom cijelog trajanja ugovora.

Saznajte više »

Riziko osiguranje

Osiguranje u slučaju smrti korisnika kredita kojim se korisnikovim nasljednicima pruža financijska zaštita od mogućeg duga po kreditu. U poslovnicama Banke možete ugovoriti Riziko osiguranje života za slučaj smrti s jednokratnom uplatom.

Krug života – doživotno osiguranje za slučaj smrti

Osigurajte financijsku stabilnost svojih najmilijih u situaciji kad su financije zadnja stvar o kojoj bi oni trebali razmišljati. Ova polica pruža osiguranje i isplatu osiguranog iznosa za slučaj smrti uz mjesečnu premiju već od 5 eura ako se osiguranje ugovara putem trajnog naloga.

Saznajte više »

Korisnike osiguranja zanimaju i ove usluge