MasterCard SecureCode usluga - HPB - Hrvatska poštanska banka

MasterCard SecureCode usluga

Hrvatska poštanska banka omogućuje svojim klijentima, korisnicima Maestro i MasterCard kartica, kupnju putem interneta uz najviši stupanj zaštite od neovlaštenog korištenja podataka s kartice putem 3-D Secure sustava. Korištenje ove usluge je potpuno besplatno i ne zahtjeva poseban softver na vašem računalu. 

3-D Secure i MasterCard SecureCode

3-D Secure je sustav koji omogućuje odobrenje internetskog plaćanja karticom samo ovlaštenom korisniku kartice i može se koristiti na svim internetskim prodajnim mjestima koja omogućuju plaćanje Maestro i MasterCard karticama i označena su oznakom MasterCard SecureCode:

Za potvrdu internetskih plaćanja Maestro i MasterCard karticama na prodajnim mjestima koja podržavaju SecureCode, korisnici kartica Hrvatske poštanske banke mogu koristiti token, mToken ili statičku lozinku.

U nastavku pogledajte kako aktivirati 3-D Secure.

3-D Secure za korisnike tokena i mTokena Hrvatske poštanske banke

3-D Secure za korisnike lozinke

Internetski servisi za plaćanja karticama (PayPal, Amazon i drugi) i 3-D Secure korisnici

Plaćanja putem internetskih servisa kao što su PayPal, Amazon, Google Checkout i drugih, ne moraju nužno biti zaštićena putem 3-D Secure-a.

Preporučamo svim korisnicima da prije korištenja servisa detaljno prouče uvjete korištenja te da se obrate njihovim korisničkim službama za sva pitanja i nejasnoće. Ukoliko korisnik ne uspije dobiti odgovarajući odgovor, može se obratiti Hrvatskoj poštanskoj banci, ali u tom slučaju Hrvatska poštanska banka nije obavezna preuzeti odgovornost za bilo kakvu nastalu štetu.

Više informacija dostupno je putem besplatnog broja telefona 0800 472 472 (za pozive iz inozemstva: +385 1 4890 365).

Ugovorite sastanak (fizičke osobe)

Želite li ugovoriti sastanak sa službenikom Banke u Vama najbližem mjestu, unesite svoje podatke i mi ćemo Vas kontaktirati.
Ime: *
Prezime: *
Jeste li klijent HPB-a:
Želim da me kontaktirate putem:
Broj telefona / E-mail adresa *
Želim sastanak u poslovnici: *
Zanimaju me informacije o: *
Detalji upita: