eBankarstvo

Financijska pismenost

S ciljem poboljšanja financijske pismenosti, HPB provodi različite edukacije dostupne svim građanima i poduzetnicima te redovito brine o ulaganju u znanje novih generacija. 
HPB za financijsku pismenost
HPB za financijsku pismenost
Video serijalom Banka informira i educira građane o značajnim bankarskim temama i trendovima. Upravljanje osobnim financijama u današnje je vrijeme pravi izazov te kao odgovorna institucija korisnicima financijskih usluga HPB pruža pravodobne informacije i sve činjenice važne za donošenje odgovornih  odluka.  
Educiramo poduzetnike
Mladim poduzetnicima, posebno malim i srednjim te početnicima HPB pomaže da pripreme poslovni plan, pokrenu posao, financiraju svoje poslovne pothvate i odgovorno se nose s poduzetničkim izazovima. 

Teme za poduzetnike:
Educiramo poduzetnike
Ulažemo u znanje školaraca
Ulažemo u znanje školaraca
Ulaganjem u znanje novih generacija HPB nastoji pripremiti mlade za svijet odraslih te učenicima srednjih i osnovnih škola i studentima kontinuirano daje priliku za nova znanja o financijama. U okviru Europskog i Svjetskog tjedna novca bankari HPB-a diljem Hrvatske mladima prenose znanje o odgovornom ulaganju i potrošnji. 
Studentska praksa
HPB pruža mogućnost studentske prakse u različitim sektorima Banke kako bi stečena znanja provjerili i obogatili u praksi. Jedna od takvih suradnji bila je i u Korporativnim komunikacijama. 
Studentska praksa