eBank

Poželi i useli


«Poželi i useli» naziv je nove reklamne kampanje osmišljene za HPB. Zvijezde kampanje su Judita Franković, Dijana Vidušin i Mirna Medaković, tri mlade glumačke dive u nastajanju, čiji je zadatak bio uvjerljivo i sa šarmom dočarati snagu želje za rješavanjem stambenog pitanja.

Rješenje, dakako, predstavljaju HPB-ovi Domaći stambeni krediti s najnižom kamatnom stopom od 4.95% (EKS od 5.16%). Režiju spotova potpisuje Dalibor Matanić, snimatelj je Sven Pepeonik, popratne fotografije djelo su Domagoja Kunića, a sve to u organizaciji Val produkcije.

„Nije nimalo jednostavan zadatak u dvadesetak sekunda podariti likovima identitet, svrhu i šarm, ali naše su mlade glumice to postigle zapanjujućom lakoćom. Nadamo se da će se dobra energija s ovog snimanja preseliti i u domove gledatelja pred televizorima", kaže Teo Tarabarić, copywriter agencije McCann Erickson koja je za HPB osmislila reklama, a ujedno i autor scenarija.

Kako izgleda Dijanin sataraš, koliko je udoban Mirnin naslonjač, te koje je boje Juditina posteljina, provjerite na ekranima domaćih televizija.

Povratak na novosti