eBank

HPB - sponzor ženskog košarkaškog kluba "Gospić-CO


Današnjim potpisivanjem jednogodišnjeg sponzorskog ugovora između Hrvatske poštanske banke i ženskog košarkaškog kluba "Gospić-CO", HPB će trofejne hrvatske košarkašice sponzorirati s 350.000 kuna u sezoni 2007/2008.

Novi sponzorski ugovor kojeg su potpisali su Ivan Sladonja, član Uprave Hrvatske poštanske banke i Milan Kolić, direktor košarkaškog kluba „Gospić-CO“ samo je nastavak odlične suradnje između Kluba i HPB-a započete prošle godine. Novim ugovorom Hrvatska poštanska banka postaje jedan od glavnih sponzora Kluba na svim domaćim i međunarodnim natjecanjima u sezoni 2007/2008.

„Izuzetno mi je drago da će Hrvatska poštanska banka i u idućoj sezoni pružati potporu našem trofejnom ženskom košarkaškom klubu, čije su igračice tijekom proteklih godina sudjelovale na raznim domaćim i međunarodnim natjecanjima i već šest puta osvojile titulu prvakinja Hrvatske “ izjavo je Ivan Sladonja, član Uprave Hrvatske poštanske banke.

Stalna ulaganja u sport dio su strateških smjernica Hrvatske poštanske banke kojoj je cilj podupirati timski rad koji se najbolje razvija upravo kroz sport. U prilog tome da su timski rad i sportski duh sastavni dio vrijednosti koje njeguju zaposlenici banke govori i činjenica da je muška košarkaška ekipa HPB-a već drugu godinu za redom osvajač zlatne medalje na Svjetskim korporacijskim igrama (World Corporate Games) – najvećem svjetskom korporacijskom natjecanju u sportovima. Također, banka već sponzorira Košarkaški klub Cibonu, Hrvatski rukometni savez, braću Sinišu i Nikšu Skelin te razne nogometne klubove, a s posebnim zadovoljstvom sudjelovala je u sportsko–humanitarnoj akciji «1000 koševa za Hrvatsku», pokrenutu s ciljem što bržeg uređenja 1000 zapuštenih i školskih košarkaških igrališta diljem Hrvatske.

Povratak na novosti