eBank

HPB - sponzor Hrvatskog gimnastičkog saveza


Potpisivanjem jednogodišnjeg sponzorskog ugovora između Hrvatske poštanske banke i Hrvatskog gimnastičkog saveza, HPB će gimnastičkim reprezentacijama Hrvatske tijekom 2009. godine pružati potporu u postizanju vrhunskih rezultata.

Sponzorski ugovor kojeg su potpisali Franjo Sinković, izvršni direktor Sektora marketinga i prodaje Hrvatske poštanske banke i Ivan Škoro, predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza nastavak je kontinuiranog ulaganja banke u razvoj hrvatskog sporta. Nakon ugovora s Blankom Vlašić te Sinišom i Nikšom Skelin, Hrvatska poštanska banka novim je ugovorom postala značajan sponzor gimnastičkih reprezentacija Hrvatske na svim domaćim i međunarodnim natjecanjima u 2009. godini. Potpisivanju ugovora nazočili su i vrhunski hrvatski gimnastičari Filip Ude, Robert Seligman, Tomislav Marković i Marijo Možnik.

„Izuzetno mi je drago što će Hrvatska poštanska banka pružati potporu našim istaknutim gimnastičarima koji su tijekom proteklih godina ostvarili odlične rezultate te na taj način promovirali hrvatski sport. U ime banke mogu reći da mi je veliko zadovoljstvo što ćemo u 2009. godini biti uz gimnastičke reprezentacije i nadamo se da će im uz našu pomoć ova sezona biti još uspješnija", izjavio je Franjo Sinković.

Stalna ulaganja u hrvatski sport dio su strateških smjernica Hrvatske poštanske banke koja ovim sponzorstvom nastavlja svoju aktivnu ulogu u poticanju razvoja mladih sportaša i sportskih klubova u brojnim disciplinama.

 

Povratak na novosti