eBank

HPB od danas posluje i u Imotskom


Kako bi povećala dostupnost i pristupačnost klijentima, Hrvatska poštanska banka danas je otvorila svoju ispostavu u Imotskom. Proizvodi i usluge HPB-a od sada su građanima i gospodarstvenicima dostupni u 10 poslovnica i ispostava banke u Splitsko - dalmatinskoj županiji.

Ispostava HPB-a u Imotskom nalazi se na Šetalištu S. Radića 19, a građanima nudi sve bankarske proizvode; od tekućih i žiro računa, suvremenih kartičnih i kreditnih proizvoda, gotovinskog i bezgotovinskog platnog prometa, štednih proizvoda i mjenjačkih poslova. Pravnim osobama na raspolaganju su usluge platnog prometa u zemlji i inozemstvu, a svim klijentima dostupni su proizvodi HPB-Stambene štedionice te fondovi HPB-Investa. Radno vrijeme ispostave je radnim danom od 8 do 14 sati, a subotom od 8 do 12 sati, a građanima je na raspolaganju i bankomat HPB-a.

Povodom otvaranja HPB je pripremila posebnu promotivnu ponudu za sve postojeće i nove klijente koja traje do 3. ožujka 2012. godine. Banka nudi odobravanje kredita bez naplate naknade za obradu kreditnog zahtjeva, premiju od 10 posto na redovnu kamatu za štednju, besplatnu SMS uslugu za prvih šest mjeseci korištenja te izdavanje bilo koje MasterCard kartice bez upisnine i članarine za prvu godinu. Također, HPB dodatno nagrađuje svu djecu rođenu 2011. godine, kao i odlične učenike uplatom bonus kamate od 200 kuna na oročenu dječju štednju.

Uz to, u posebnoj akciji banke koja traje do 31. prosinca 2011., HPB odobrava višu fiksnu kamatnu stopu na oročenu štednju u kunama i eurima u kojoj kamate na kunsku štednju dosežu do 4,55 posto. Kamatna stopa na štednju u eurima iznosi do 3,80 posto, ovisno o roku oročenja, a cjelokupna akcijska ponuda odnosi se na nenamjenske depozite oročene na jedan, tri, šest ili 12 mjeseci.

Poslovnu mrežu HPB-a, uz 57 vlastitih poslovnica i podružnica danas čini i preko 1100 ureda Hrvatske pošte diljem Hrvatske u kojima su građanima dostupni bankarski proizvodi i usluge.

Povratak na novosti