Otvaranje transakcijskog računa - HPB - Hrvatska poštanska banka

Otvaranje transakcijskog računa

Radi kvalitetnog i brzog obavljanja platnih usluga u zemlji i inozemstvu, Banka poslovnim subjektima otvara mulitvalutni transakcijski račun koji omogućuje izvršenje plaćanja u svim valutama koje su objavljene na važećoj tečajnoj listi Banke.

Otvaranje računa obavlja se u skladu s važećim zakonskim propisima i Općim uvjetima poslovanja Hrvatske poštanske banke d.d. za transakcijske račune i obavljanje platnih usluga za poslovne subjekte kojima se između ostalog utvrđuju i pravila otvaranja i vođenja transakcijskih računa, izvršenje i evidentiranje platnih transakcija, poslovanje s VISA Business electron platnim karticama, izvješćivanje o stanju i promjenama na računu, obračun kamata i naknada te zatvaranje računa.

U svrhu otvaranja transakcijskog računa potrebno je popunjenu i ovjerenu dokumentaciju podnijeti u bilo koju poslovnicu Banke ili FINA-e:
 

Obrasci za otvaranje transakcijskog računa

 

Za sve dodatne informacije, molimo obratite se u najbližu poslovnicu Banke ili nazovite besplatan broj telefona 0800 472 472.

Ugovorite sastanak (poslovni subjekti)

Želite li ugovoriti sastanak sa službenikom Banke u Vama najbližem mjestu, unesite svoje podatke i mi ćemo Vas kontaktirati.
Naziv tvrtke / obrta: *
Kontakt osoba: *
Zelim da me kontaktirate putem:
Broj telefona / E-mail adresa *
Želim sastanak u poslovnici: *
Detalji upita: