HPB EU Desk - Vaš partner u korištenju fondova Europske unije - HPB - Hrvatska poštanska banka

HPB EU Desk - Vaš partner u korištenju fondova Europske unije

Hrvatska poštanska banka nudi informativno-savjetodavnu podršku za korisnike koji žele prijaviti svoj razvojni projekt na jedan od natječaja za povlačenje sredstava iz EU fondova.
Svim zainteresiranim klijentima pružamo praktičnu, konkretnu i sažetu informaciju o EU fondovima, uvjetima natječaja, načinu prijave, prikupljanju dokumentacije i svim ostalim pojedinostima.

Što Vam nudi HPB EU-Desk?

Mi vas informiramo o:

  • EU natječajima i kako se na njih prijaviti
  • mogućnostima kreditiranja za korisnike fondova EU
  • EU tenderima
  • proceduri javne nabave u okviru EU natječaja

Pružamo usluge:

  • logističke podrške u pripremi za apliciranje na natječaje
  • pripreme projektne dokumentacije (asistencija pri apliciranju)
  • sufinanciranje projekata
  • asistencije u provedbi (izdavanje pisma namjere, bankarskih garancija itd.)

Ulaskom Republike Hrvatske u Europsku uniju,dostupnost sredstava iz strukturnih i kohezijskih fondova omogućava hrvatskom gospodarstvu,županijama,gradovima i općinama financiranje različitih investicijskih projekata u cilju što brže prilagodbe Europskoj uniji i povećanju konkurentske sposobnosti.

Punopravnim članstvom RH u EU raste svijest o dostupnosti sredstava iz EU fondova koji se otvaraju hrvatskim korisnicima, a upiti koji se odnose na opće informacije sve više zamjenjuje potreba za specifičnim podacima i specijaliziranim konzultantskim uslugama.

HPB EU-Desk je vaš partner koji će vam pružiti stručno vodstvo kroz složeni natječajni postupak, kao i sve informacije iz Europske unije koje bi vas mogle zanimati u okviru vašeg poslovanja. Naša je zadaća doprinijeti povećanju ukupnog znanja o europskim pitanjima, a pogotovo o tome što nas čeka u bližoj budućnosti. Mogućnosti koje nam se pružaju u Europskoj uniji iznimno su velike.

Za sve detaljne informacije nazovite direktno u HPB EU–Desk na broj telefona +385 1 4888 149 svaki radni dan od 9 do 17 sati ili na HPB Kontakt centar 0800 472 472.

Novosti EU Deska

Ugovorite sastanak (poslovni subjekti)

Želite li ugovoriti sastanak sa službenikom Banke u Vama najbližem mjestu, unesite svoje podatke i mi ćemo Vas kontaktirati.
Naziv tvrtke / obrta: *
Kontakt osoba: *
Zelim da me kontaktirate putem:
Broj telefona / E-mail adresa *
Želim sastanak u poslovnici: *
Detalji upita: