mToken - HPB - Hrvatska poštanska banka

mToken

Svim korisnicima internetskog bankarstva HPB-a na raspolaganju je mToken usluga - praktična aplikacija na vašem mobitelu koja omogućuje pristup internetskom bankarstvu.

  • mToken je aplikacija za mobilne uređaje koja zamjenjuje token, a nalazi se unutar aplikacije mHPB. Dostupna je na mobilnim telefonima i tabletima koji podržavaju barem iOS 7 ili Android 4.
  • za korištenje mTokena potreban vam je mobilni uređaj koji ima mogućnost pristupa internetu. Pristup internetu je potreban samo kod preuzimanja aplikacije i prvog pokretanja aplikacije te izmjene PIN-a nakon čega vam pristup internetu više nije potreban
  • za aktivaciju usluge ispuniti Pristupnicu A u jednom primjerku i/ili Pristupnicu B za svakog dodatnog korisnika usluge zasebno (onoliko primjeraka koliko je korisnika usluge)..
  • HPB mToken usluga je dostupna za sve mobilne uređaje koji imaju Java platformu, Android operacijski sustav ili Apple iOS te za sve operatere s područja Republike Hrvatske.

Prijavu gubitka ili krađe mobitela na kojem koristite mToken možete podnijeti od 0 do 24 sata na besplatan broj telefona 0800 472 472. Kako nalaznik vašeg mobitela ne zna vaš PIN za pristup aplikaciji, ona je i dalje sigurna. Vaš PIN poznat je samo vama!

Ugovorite sastanak (poslovni subjekti)

Želite li ugovoriti sastanak sa službenikom Banke u Vama najbližem mjestu, unesite svoje podatke i mi ćemo Vas kontaktirati.
Naziv tvrtke / obrta: *
Kontakt osoba: *
Zelim da me kontaktirate putem:
Broj telefona / E-mail adresa *
Želim sastanak u poslovnici: *
Detalji upita: