Depoziti - HPB - Hrvatska poštanska banka

Depoziti

Sredstva na vašem poslovnom računu možete povećati kvalitetnim ulaganjem, a mi vam nudimo konkurentne i fleksibilne uvjete deponiranja vaših sredstva. Iskoristite naše povoljne kamatne stope, kao i mogućnost strukturiranja depozita i isplate kamata prema vašim potrebama, sve uz zajamčenu sigurnost depozita. Nudimo vam velik izbor valuta, iznosa i rokova uz vrlo povoljan odnos sigurnosti vašeg uloga i visine kamatnih stopa.

Depoziti po viđenju u kunama i u valuti

Predstavljaju novčana sredstva na vašim otvorenim računima na koje Banka odobrava kamatu koja ovisi o prometu i prosječnom stanju na računu.

Nenamjenski oročeni depoziti u kunama i u valuti

Svoje viškove likvidnih sredstava možete oročiti na rokove i u visini koja vam odgovara, ovisno o vašim poslovnim mogućnostima. Kamatna stopa se forimira po dogovoru, ovisno o tržišnoj situaciji, visini depozita i roku oročenja.

Namjenski oročeni depoziti

Ovisno o vašim potrebama sredstva možete oročiti i namjenski, pri čemu se kamatna stopa formira po dogovoru, ovisno o tržišnoj situaciji, visini depozita i roku oročenja. Poduzetnicima koji su u mogućnosti ponuditi depozit kao instrument osiguranja plasmana Banka može ponuditi povoljnije uvjete kreditiranja.

Osnovne informacije o zaštiti depozita

Svi prihvatljivi depoziti položeni u Hrvatskoj poštanskoj banci osigurani su kod Državne agencije za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka do iznosa od 100.000 eura po deponentu, u kunskoj protuvrijednosti prema srednjem tečaju HNB-a važećem toga dana.

Više informacija o sustavu osiguranja depozita možete pronaći u dokumentu Osnovne informacije o zaštiti depozita, u svim poslovnim centrima HPB-a, te upitom Državnoj agenciji za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka.

 

Ugovorite sastanak (poslovni subjekti)

Želite li ugovoriti sastanak sa službenikom Banke u Vama najbližem mjestu, unesite svoje podatke i mi ćemo Vas kontaktirati.
Naziv tvrtke / obrta: *
Kontakt osoba: *
Zelim da me kontaktirate putem:
Broj telefona / E-mail adresa *
Želim sastanak u poslovnici: *
Detalji upita: