Sponzorstva

Sponzorski projekti Hrvatske poštanske banke usmjereni su rasličitim sferama društvenog života. Banka podupire razne kulturne, sportske i edukativne programe, kao i  mnoge znanstvene i ekološke projekte. Izdvajamo samo neke od sponzorskih aktivnosti Banke:

Kupujmo hrvatsko

Hrvatska poštanska banka, sad već tradicionalno, ponosni je sudionik akcije ‘Kupujmo hrvatsko’ koja se u organizaciji Hrvatske gospodarske komore održala u Zagrebu na Trgu bana Jelačića krajem rujna. Riječ je o najpoznatijoj nacionalnoj akciji koja promovira najkvalitetnije hrvatske proizvode, a nakon Zagreba turneju smo nastavili u Osijeku, i Zadru.

3. Bijenale slikarstva

Hrvatska poštanska banka glavni je pokrovitelj trećeg izdanja izložbe Bijenale slikarstva u organizaciji HDLU-a. Kroz radove 38 odabranih umjetnika na ovoj se manifestaciji u Meštrovićevom paviljonu predstavlja presjek istaknutog stvaralaštva hrvatske slikarske scene u posljednje dvije godine. Tradicionalno, u okviru Bijenala slikarstva ugošćuje se i izložba inozemnih autora, a ove godine to je izložba iz Poljske, EXPORTING GDAŃSK.

10. Modni ormar

Modni ormar je manifestacija koju organizira Tekstilno-tehnološki fakultet u Zagrebu. Hrvatska poštanska banka svojim je sponzorstvom podržala mlade studente koji su na ovogodišnjem jubilarnom izdanju Modnog ormara predstavili svoje kolekcije. Njihov je rad ocjenjivao stručni žiri po čijem je sudu titulu najboljeg mladog dizajnera ponijela studentica Valinea Vinger.