Mato Filipović za Slobodnu: HPB će biti najbolja banka srednje Dalmacije

U prvom intervjuu nakon dolaska na čelo Jadranske banke Mato Filipović govori o restrukturiranju i pripajanju HPB-u te o zaposlenicima, klijentima i ulozi banke u razvoju Šibensko-kninske županije.

U intervjuu za Slobodnu Dalmaciju, prvom nakon dolaska na čelo Jadranske banke, Mato Filipović  govori o pripajanju JABA-e HPB-u te najavljuje stvaranje snažne banke koja će biti oslonac građanima, poduzetnicima i lokalnoj zajednici nakon što započne rad velikog Regionalnog centra Šibenik.

Filipović je u intervjuu koji je objavljen u subotu u tiskanom i web izdanju, istaknuo kako zaposlenici JABA-e zaslužuju najboljeg poslodavca, a klijenti i zajednica najbolju uslugu koju smo spremni ponuditi i uspješno konkurirati inozemnim bankama.

„U Jadranskoj banci sigurno ima kvalitetnih i ambicioznih ljudi koji će nam u tome pomoći.  Vjerujem u tim koji vodim i siguran sam da ćemo uspješno provesti pripajanje te osnažiti poslovanje u Šibensko-kninskoj županiji“, zaključio je Filipović.

Jedan od ključnih izazova je prepoznati, zadržati i promovirati kvalitetne kadrove JABA-e koji mogu iznijeti proces restrukturiranja i pripajanja te pridonijeti rastu HPB-a, rekao je Filipović u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.