Poslovnim korisnicima VISA karticaZatražite HPB karticu »U HPB-u karticu možete zatražiti online ili u najbližoj poslovnici Banke ili Pošte. Hrvatske poštanske bankeHPB je najveća banka u hrvatskom vlasništvu te je više od 26 godina s vama zahvaljujući povjerenju više od 600000 klijenata.Nudimo kompletnu paletu financijskih proizvoda i usluga. Pozivamo vas d... More omogućili smo kupnju putem interneta uz najviši stupanj zaštite od neovlaštenog korištenja podataka s kartice putem 3-D Secure sustava.

3-D Secure je sustav koji omogućuje odobrenje internetskog plaćanja karticom samo ovlaštenom korisniku kartice i može se koristiti na svim internetskim prodajnim mjestima koja omogućuju plaćanje VisaZatražite HPB karticu »U HPB-u karticu možete zatražiti online ili u najbližoj poslovnici Banke ili Pošte. karticama i označena su oznakom Verified by Visa.

Korištenje 3-D Secure sustava za internetsko plaćanje je besplatno. Saznajte kako ju aktivirati:

3-D Secure za korisnike tokena i mTokena Hrvatske poštanske banke

3-D Secure za korisnike lozinke

Plaćanja putem internetskih servisa kao što su PayPalŠto je PayPal? PayPal je najpoznatiji i najrašireniji internet servis za primanje i slanje novca koji koriste sve najpoznatije web trgovine. Koje HPB kartice mogu koristiti za PayPal? Sve HPB kar... More, Amazon, Google WalletGoogle Wallet je mobilna aplikacija koja omogućuje plaćanje putem mobilnog uređaja. i drugih ne moraju nužno biti zaštićena putem 3-D Secure-a te preporučamo svim korisnicima da prije plaćanja na internetu detaljno prouče uvjete korištenja pojedinog servisa za plaćanje.

Pogledajte naše Korisne savjete za uporabu HPB kartica.