eBankarstvo

Prva poslovnica HPB-a u Virovitičko - podravskoj županiji


Nastavljajući strategiju regionalnog širenja, Hrvatska poštanska banka danas je otvorila svoju prvu poslovnicu u Virovitici. Time je Virovitica postala osamnaesti grad u kojem će banka građanima i poduzetnicima nuditi cjelovitu ponudu proizvoda i usluga Grupe Hrvatske poštanske banke kao i savjetodavne usluge njenih financijskih stručnjaka.

Dvadeset i drugu poslovnicu Hrvatske poštanske banke, i prvu u Virovitici, smještenoj na Trgu kralja Zvonimira 3, svečano je otvorio Ivica Kirin, Ministar unutarnjih poslova Republike Hrvatske, a na prigodnoj svečanosti koja je okupila predstavnike lokalne samouprave, gospodarstvenike i klijente nazočnim gostima obratili su se i Josip Protega, predsjednik Uprave Hrvatske poštanske banke, Stjepan Feketić, župan Virovitičko-podravske županije te gradonačelnik Virovitice, Zvonko Kožnjak.

Prilikom otvorenja poslovnice Hrvatska poštanska banka donirala je 20 tisuća kuna Osnovnoj školi za djecu s posebnim potrebama Virovitica, a Josip Protega, predsjednik Uprave Hrvatske poštanske banke uručio je darovnicu ravnateljici Mariji Navara.

Suvremeno uređena, 22. poslovnica Hrvatske poštanske banke prostire na 239 četvornih metara, a u njoj je zaposleno 8 djelatnika. U poslovnici će se građanima pružati usluge financijskih transakcija, kreditiranja, blagajničkog i kartičnog poslovanja, mjenjačkih poslova te usluge osobnog bankara. Za pravne osobe osigurane su usluge platnog prometa u zemlji i inozemstvu, kao i široka ponuda kredita banke. Svim klijentima na raspolaganju su i financijski proizvodi HPB Grupe – ponuda investicijskih fondova i stambene štednje. Poslovnica će biti otvorena radnim danom od 7.30 do 19 sati te subotom od 7.30 do 12 sati. U prostorima poslovnice građanima je na raspolaganju i bankomat HPB-a.

Povratak na novosti