eBankarstvo

Počinje preuređenje poslovnice HPB-a u Jurišićevoj


Hrvatska poštanska banka u subotu, 6. srpnja 2013. godine započinje s preuređenjem svoje središnje poslovnice u ZagrebuNajveća poslovnica Hrvatske poštanske banke na adresi Jurišićeva 4 u Zagrebu, od subote, 6. srpnja, privremeno se zatvara radi preuređenja. Tijekom preuređenja središnje poslovnice klijentima HPB-a na raspolaganju je privremena poslovnica na istoj adresi, s bočne strane zgrade, gdje mogu obaviti svoje cjelokupno bankarsko poslovanje. Dva bankomata na pročelju zgrade HPB-a bit će u funkciji i tijekom preuređenja poslovnice.

Postojeća poslovnica bit će proširena, a HPB će svojim klijentima u preuređenom prostoru omogućiti najsuvremenije i funkcionalno financijsko poslovanje s više osobnih bankara u skladu s rastućim brojem klijenata. Banka ima 635.000 klijenata što znači da je svaki sedmi hrvatski stanovnik klijent HPB-a.

Završetak radova i ponovno otvaranje poslovnice predviđeni su za 2. rujna.

HPB je 7. banka na hrvatskom bankarskom tržištu po vrijednosti aktive koja je krajem ožujka 2013. iznosila 17,5 milijardi kuna. Sa svojih 60 poslovnih jedinica i 330 bankomata Banka pokriva cjelokupni nacionalni teritorij.

Povratak na novosti