eBankarstvo

Otvorena šesta poslovnica Hrvatske poštanske banke u Zagrebu


Hrvatska poštanska banka danas je otvorila novu poslovnicu na zapadnom dijelu grada Zagreba, u Gajnicama. Uz već postojeće poslovnice u Jurišićevoj, Praškoj, na Autobusnom kolodvoru, Britanskom trgu i u Dubravi, ovo je šesta poslovnica banke otvorena u hrvatskoj metropoli.

Nova poslovnica u Gajnicama djelovat će u okviru Podružnice Zagreb, a otvorena je u sklopu trgovačkog centra Konzum, na adresi Huzjanova 2. Građanima će na 130 četvornih metara biti dostupan cjeloviti financijski servis koji uključuje transakcijsko i kartično poslovanje, štedne i kreditne proizvode, mjenjačke poslove te uslugu osobnog bankara. Svim klijentima osigurane su usluge platnog prometa u zemlji i inozemstvu kao i ponuda investicijskih fondova i stambene štednje. Uz financijske i savjetodavne usluge banke, građanima je na raspolaganju i bankomat koji se nalazi na ulazu u trgovački centar. Nova poslovnica u Gajnicama bit će otvorena radnim danom od 8 do 19 te subotom od 9 do 13 sati.

Otvaranje poslovnice u Gajnicama još je jedan korak u dinamičnom širenju poslovne mreže Hrvatske poštanske banke, koja danas posluje putem 25 poslovnica i 7 podružnica diljem zemlje. Širenje mreže poslovnica prati i intenzivan rad banke na razvijanju ponude proizvoda i usluga za građane i gospodarstvenike. Tako je danas klijentima na raspolaganju širok spektar kvalitetnih štednih i kreditnih proizvoda, ponuda MasterCard i Visa kartica, investicijskih fondova, proizvoda stambene štednje te usluge elektroničkog SMS i Internet bankarstva.

Povratak na novosti