eBankarstvo

Novi koncept uređenja HPB poslovnice u Kaštel Starom


Hrvatska poštanska banka svečano otvorila novouređenu poslovnicu i obilježila 10 godina rada u Kaštel Starom; Hrvatko prošetao kaštelanskim ulicama

Nakon deset godina poslovanja u Kaštel Starom, Hrvatska poštanska banka u četvrtak, 16. lipnja 2016. svečano je otvorila novouređene prostore svoje poslovnice na adresi Ivana Danila 12. Riječ je o drugoj poslovnici u nizu uređenih po novom konceptu u kojem najveća banka u domaćem vlasništvu povezuje hrvatsku arhitekturu, hrvatski dizajn i hrvatsku proizvodnju. Uz visoku funkcionalnost i poseban ugođaj interijera, novouređena poslovnica klijentima pruža potpuno novi doživljaj bankarskog poslovanja.

Poslovnicu HPB-a smještenu u samom centru grada svečano je otvorio član Uprave Mladen Mrvelj, a klijentima i gostima Banke obratio se i gradonačelnik Kaštela Ivan Udovičić. Povodom svečanog otvaranja Banka je donirala 16 računala Osnovnoj školi Bijaći, Osnovnoj školi Filip Lukas te Dječjem domu Miljenko i Dobrila. Na dan svečanosti na Facebook stranici Moj pun novčanik za Kaštelane je organiziran natječaj 'Gdje je Hrvatko', a za sve klijente novouređene poslovnice koji predaju zahtjev za nenamjenske kredite od 16. lipnja do 31. srpnja 2016. Banka neće naplaćivati naknadu za obradu zahtjeva.

Poslovnica u Kaštel Starom jedna je od 12 poslovnih jedinica u sklopu HPB-ovog Regionalnog centra Split s više od 100 000 klijenata. Za klijente je otvorena ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8.00 do 14.00 te utorkom i četvrtkom od 8.00 do 16.30 sati. 

Povratak na novosti