eBankarstvo

Nova poslovnica Hrvatske poštanske banke u Poreču


Kako bi bila još dostupnija građanima i gospodarstvenicima s područja Istre, Hrvatska poštanska banka otvorila je poslovnicu u Poreču. Nakon otvaranja podružnice, odnosno poslovnice u Puli sredinom prošle godine, ovo je druga poslovnica Hrvatske poštanske banke u Istarskoj županiji.

Hrvatska poštanska banka još se protekle godine usmjerila na širenje poslovne mreže, otvorivši sedam novih poslovnica diljem Hrvatske, a nakon poslovnice u Makarskoj prošlog tjedna, ovo je druga poslovnica koju je banka otvorila ove godine. Novu poslovnicu u Poreču, smještenu u prostorijama Hrvatske pošte, otvorio je Josip Protega, predsjednik Uprave HPB-a, a tim su se povodom prisutnim gostima obratili i Edi Štifanić, gradonačelnik Poreča te Daniel Ferić, izvršni direktor Središta pošta Pazin.

Tom je prigodom na trgu ispred nove poslovnice održan i Mini maraton – kratka biciklistička utrka u kojoj je sudjelovalo dvadesetak malih Porečana u dobi od dvije do šest godina, koje je za iskazane vještine vožnje između zapreka HPB nagradio prigodnim darovima. Utrka malih maratonaca je svojevrsna mini verzija one prave – Istra Terra Magic Bikea, međunarodne bicikilističke utrke koja se po drugi put održala krajem travnja ove godine u Poreču pod sponzorstvom Hrvatske poštanske banke.

U novootvorenoj poslovnici Hrvatska poštanska banka će građanima i gospodarstvenicima Poreča i Istre ponuditi cjeloviti asortiman svojih proizvoda i usluga, kao i savjetodavne usluge svojih financijskih stručnjaka. Suvremeno opremljena poslovnica banke nalazi se na Trgu slobode 14, prostire se na preko 100 metara kvadratnih i zapošljava 8 djelatnika. Građanima, malim poduzetnicima i pravnim osobama na usluzi će biti 2 šaltera za financijske transakcije, usluga osobnog bankara te dva posebna ureda za individualan rad s klijentima. Poslovnica će biti otvorena radnim danom od 7.30 do 19 sati te subotom od 7.30 do 12 sati. U prostorima poslovnice građanima je na raspolaganju i bankomat HPB-a, a sve informacije o poslovanju nove poslovnice građani mogu dobiti na broj telefona 052/ 703 222.

Povratak na novosti