eBankarstvo

Nastavak suradnje HPB-a i H1 Telekoma


Hrvatska poštanska banka i jedan od većih hrvatskih telekom operatera H1 Telekom d.d. na jučerašnjem su sastanku potvrdili međusobni poslovni interes i nastavak suradnje.

Tvrtka H1 Telekom koja od 2004. djeluje i širi svoje poslovanje fiksnog telekom operatera u Hrvatskoj na današnjem je sastanku s novom Upravom banke dobila podršku svojim poslovnim planovima. Predstavnici banke i H1 izrazili su zadovoljstvo ostvarenim rezultatima telekom operatera za što je HPB izravno zainteresirana iz više razloga. U prvom redu, banka je od prošle godine dioničar tvrtke H1 Telekom te su joj njihovi dobri poslovni rezultati i širenje poslovanja itekako važni. Osim toga, banka je i svojim kreditima izravno dala podršku kvalitetnim tehnološkim unaprjeđenjima koji su danas neophodni za uspješan razvoj i djelovanje suvremenih telekom operatera.

Hrvatska poštanska banka, kao jedan od dioničara H1 Telekoma smatra kako predstoji konsolidacija telekom operatera na hrvatskom tržištu, od čega bi najviše koristi mogli imati domaći potrošači - korisnici fiksne telekom usluge.

 

Povratak na novosti