eBankarstvo

mHPB - nova mobilna aplikacija Hrvatske Poštanske Banke


Nova mobilna aplikacija mHPB svim korisnicima pruža brojne informacije i servise, a klijenti koji koriste mBanking HPB-a, njih 35.000, dobili su i pristup dodatnim uslugama.

Nova mHPB mobilna aplikacija svim korisnicima pruža prikaz poslovnica i bankomata, mogućnost ugovaranja sastanaka u Banci, pregled tečajne liste, valutni kalkulator te kontakt podatke, a klijentima HPB-a dodatno omogućuje korištenje mBankinga i mTokena s većim brojem usluga.

Putem nove aplikacije uz postojeće funkcionalnosti Banka je korisnicima svog mobilnog bankarstva  omogućila uslugu 'slikaj i plati', blokadu i deblokadu kartice, uplate na račun kartice te ugovaranje sastanka. Visoko sigurnosni softver jamči siguran i jednostavan pristup i rad unutar aplikacije koja je dostupna  na svim modernijim uređajima - pametnim telefonima i tabletima.

Elektroničko bankarstvo HPB-a je među uslugama s najbržim stopama rasta. HPB ima blizu 90.000 korisnika internetskog i mobilnog bankarstva gdje oko 35.000 klijenata koristi mBanking koji je u posljednjih godinu dana porastao oko 120%.

Povratak na novosti