eBankarstvo

HPB uvela uslugu eRačun


Hrvatska poštanska banka proširila je mogućnosti internetskog bankarstva za građane uvođenjem jednostavnog, praktičnog i ekonomičnog zaprimanja i plaćanja elektroničkih računa i uplatnica.Hrvatska poštanska banka u svoje je poslovanje uvela uslugu eRačun. Usluga eRačun omogućava građanima - korisnicima HPB Internet bankarstva da svoje račune zaprimaju i plaćaju gdje god se nalazili. Primitak i plaćanje računa u elektronskom obliku brže je i jednostavnije u odnosu na korištenje papirnatih računa, isplativije od drugih načina plaćanja, a uz to i ekološki prihvatljivije.

Usluga eRačun korisnicima omogućava bolju kontrolu računa uz visoku razinu sigurnosti, mogućnost registracije kod odabranog izdavatelja računa, arhiviranje računa na jednom mjestu te potpunu preglednost pri pretraživanju.

Aktiviranje usluge, kao i zaprimanje e-računa i e-uplatnica je besplatno. Za plaćanje računa primjenjuju se najniže bankovne naknade koje su jednake onima za provođenje naloga putem internetskog bankarstva.

Povratak na novosti