eBankarstvo

HPB otvorila prvu poslovnicu u Sisku


Kako bi povećala dostupnost i pristupačnost klijentima, Hrvatska poštanska banka danas je otvorila svoju prvu poslovnicu u Sisku odnosno Sisačko-moslavačkoj županiji. Banka nastavlja širenje poslovne mreže koju danas čini
60 poslovnih jedinica.U ponedjeljak, 2. rujna 2013., Hrvatska poštanska banka otvorila je svoju prvu poslovnicu u Sisku. Suvremeno uređena poslovnica HPB-a nalazi se u samom centru Siska na adresi Stjepana i Antuna Radića 34, a u njoj je klijentima na raspolaganju cjelokupna bankarska ponuda, kao i proizvodi HPB-Stambene štedionice te fondovi HPB-Investa. Radno vrijeme poslovnice je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 15 sati te utorkom i četvrtkom od 12 do 19 sati. Klijentima je od 0 do 24 na raspolaganju i bankomat HPB-a.
U posljednje tri godine Hrvatska poštanska banka je otvorila 13 novih poslovnica. Poslovnu mrežu Hrvatske poštanske banke danas čini 60 poslovnih jedinica i 333 bankomata te više od 1100 ureda Hrvatske pošte u kojima su građanima dostupni bankarski proizvodi i usluge.
Povratak na novosti