eBankarstvo

HPB otvorila poslovnicu u Makarskoj


Nastavljajući strategiju regionalnog širenja Hrvatska poštanska banka otvorila je prvu poslovnicu u Makarskoj, treću u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Banka je tijekom prošle godine otvorila ukupno sedam novih poslovnica, a njezini financijski stručnjaci će od danas bankarske proizvode i financijske usluge u novoj poslovnici nuditi građanima i poduzetnicima Makarske.

U cilju jačanja poslovanja u Splitsko-dalmatinskoj županiji Hrvatska poštanska banka je, uz već postojeće poslovnice u Splitu i Kaštelu Starom, otvorila novu poslovnicu u Makarskoj. Dobri odnosi s Makarskom zasnovani su u siječnju ove godine potpisivanjem Sporazuma o poslovnoj suradnji, čime je Hrvatska poštanska banka preuzela vođenje računa grada Makarske nastavljajući tako suradnju s jednicama lokalne samouprave. Novu poslovnicu smještenu u prostorijama Hrvatske pošte otvorio je Josip Protega, predsjednik Uprave HPB-a, pri čemu je gradonačelniku grada Makarske Siniši Srziću uručio donaciju za obnovljeno košarkaško igralište Osnovne škole Stjepana Ivičevića.

"U skladu s našom dinamičnom razvojnom strategijom, poslovnicu u Makarskoj otvaramo u nepunih pola godine nakon što smo preuzeli vođenje računa grada Makarske. Dokaz je to naše odlične poslovne suradnje s Gradom i sposobnosti da pružimo financijsku i savjetodavnu podršku Gradskom poglavarstvu Makarske, ali i naše želje da svoje proizvode i usluge osim Gradu, ponudimo i njegovim građanima i poduzetnicima", izjavio je Josip Protega otvarajući novu poslovnicu.

Suvremeno opremljenu poslovnicu banke koja se nalazi u prostorijama Hrvatske pošte, na adresi Trg 4. svibnja 533., br. 1, vodit će Damir Franić. Za sve klijente poslovnica će biti otvorena radnim danom od 7.30 do 19 sati te subotom od 7.30 do 12 sati. U prostorima poslovnice građanima je na raspolaganju i bankomat HPB-a.

Povratak na novosti