eBankarstvo

HPB otvorila poslovnicu u Dubrovniku i uručila dvije donacije od 25 tisuća kuna


Hrvatska poštanska banka otvorila je prvu podružnicu s poslovnicom u Dubrovniku nastavljajući svoju strategiju regionalnog širenja. Time je Dubrovnik, uz Vukovar, Vinkovce, Varaždin, Pulu i Split, postao šesti grad u kojemu će Hrvatska poštanska banka građanima i poduzetnicima nuditi svoje financijske proizvode i usluge.

Poslovnicu smještenu u poslovnom centru grada u zgradi Hrvatske pošte, strateškog partnera banke, otvorio je Ivan Sladonja, član Uprave Hrvatske poštanske banke, a nazočnim gostima obratili su se i Jadranko Mijalić, član Uprave Hrvatske pošte te Antun Kisić zamjenik gradonačelnice grada Dubrovnika.

U novootvorenoj poslovnici u Vukovarskoj 28 Hrvatska poštanska banka će ponudom svojih usluga i proizvoda građanima i tvrtkama pružati potporu i poticati daljnji razvoj lokalnog gospodarstva.

"Cjelovitom ponudom financijskih i savjetodavnih usluga dubrovačkim tvrtkama i poduzetnicima, pružit ćemo potporu razvoju svih onimhdjelatnosti po kojima je ovaj kraj oduvijek bio poznat. Svjesni smo da je za daljnji gospodarski razvoj Dubrovačko-neretvanske županije upravo ta vrsta potpore od presudne važnosti", izjavio je Ivan Sladonja.

U želji da Hrvatska poštanska banka bude aktivni sudionik u svakodnevnom životu Dubrovnika i županije, otvorenje poslovnice popraćeno je dvjema donacijama. Ivan Sladonja uručio je darovnice od 25 tisuća kuna Ilijani Stojanović, ravnateljici Doma za djecu i mlađe punoljetne osobe„Maslina“, i Tomislavu Anđelkoviću, ravnatelju Dnevnog centra za rehabilitaciju i radne aktivnosti Dubrovnik.

Interijer novootvorene poslovnice HPB-a jedinstven je poslovni prostor radi stropa, oslikanog motivima iz povijesti pomorstva Dubrovačke Republike, koji je djelo zagrebačkog akademskog slikara Rudolfa Patera.

Povratak na novosti