eBankarstvo

HPB otvorila novu poslovnicu u Trogiru


U petak, 23. listopada 2015. godine, HPB obilježila 5 godina rada poslovnice u Trogiru svečanim otvorenjem novih poslovnih prostora.

Hrvatska poštanska banka svečano je otvorila nove poslovne prostore u Trogiru u petak, 23. listopada, na adresi Kardinala Alojzija Stepinca 42 i tako obilježila 5 godina rada trogirske poslovnice.

Svojim klijentima - građanima i poslovnim korisnicima - HPB u novim prostorima omogućuje najsuvremenije financijsko poslovanje s bržom uslugom, većom udobnošću, ali i sigurnošću. Riječ je o prvoj novoj poslovnici Hrvatske poštanske banke sa suvremenim sustavom interlocking ulaza - jednim od najboljih sigurnosnih rješenja.

 

Poslovnica u Trogiru je šesta poslovnica u Splitsko-dalmatinskoj županiji, jednom od najvećih HPB-ovih regionalnih centara s više od 100 000 klijenata gdje je, uz poslovanje s građanima, iznimno važan  segment malog i srednjeg poduzetništva te sve uspješnije partnerstvo s poduzetnicima-početnicima, obrtnicima i inovatorima.

 

Svečanom otvorenju uz brojne goste prisustvovao je i gradonačelnik Trogira Ante Stipčić, a HPB je kao društveno odgovorna institucija tom prigodom darovala 10 računala za trogirsku Osnovnu školu Petar Berislavić.

 

Poslovnica HPB-a u Trogiru za klijente je otvorena radnim danom od 08.00 do 19.00 te subotom od 08.00 do 12.00 sati.

 

Hrvatska poštanska banka sedma je na hrvatskom bankarskom tržištu po vrijednosti aktive koja iznosi 17 milijardi kuna, četvrta po broju tekućih računa, njih oko 630.000 te prva po povjerenju klijenata prema istraživanju GfK.

Povratak na novosti